Container verkoop

Een zeecontainer kan gebruikt worden in een aantal situaties. Een van situaties is er een waar men niet vaak over nadenkt: opslag. Wij leveren zeecontainers in huur- of koopvorm die worden gebruikt als opslag. De containers zijn leverbaar in tien, twintig of veertig voet. Er is dus voor iedere situatie wel een container die bij jou situatie past. Naast de levering van containers voor opslag leveren wij ook aan bedrijven die meer ruimte nodig hebben. Veel bedrijven die hard groeien komen voor het probleem te staan dat ze niet snel genoeg kunnen groeien omdat ze de ruimte simpelweg niet hebben. Wij hebben daar een oplossing voor: wij verbouwen containers tot bedrijfsruimte. Hierdoor kun je op korte termijn je kantoor groeien zodat de productiviteit kan blijven stijgen.

De voordelen

Het voordeel van een container ten opzichte van een reguliere ruimte is dat de container op locatie geplaatst kan worden, voor deze plaatsing zijn wij ook beschikbaar. Het is ook makkelijk om uit te breiden, heb je een container van 20 voet maar blijkt dat te weinig? Dan kun je een grotere 40 voeter huren, of nog een 20 voet container. Zo heb je altijd genoeg ruimte.

Huur of koop?

Veel bedrijven huren een container voor zolang ze hem nodig hebben, daarna wordt deze weer opgehaald. Afhankelijk van het gebruik en de duur van de huur van het goedkoper zijn om een container te kopen. Ook hier leveren wij in. Wij doen namelijk ook aan container verkoop. Een bijkomend voordeel voor een koop container is dat het er in overleg speciale toevoegingen kunnen worden gedaan aan de container. Heb je bij jouw bedrijf een specifieke eis voor een containerruimte? Bij Gebr. Vermeer Transport ben je aan het juiste adres. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *