Goede basisverlichting in huis-spotlampen en led spots.

Goede basisverlichting is super belangrijk voor je binnenklimaat en de sfeer in huis. Als we het hebben over basisverlichting, dan denken we aan lampen die de achtergrondverlichting creëren, lampen zoals een plafondlamp die er zijn omwille van het licht (maar toch mooi moeten zijn).

Goede basisverlichting met spotlampen

Ga je de woning verbouwen of wil je iets doen aan je basisverlichting in de woning? Een veelgebruikte optie zijn inbouwspots of een plafondlamp, dat wil zeggen spotlampen die in het plafond worden ingebouwd en waarbij alleen het buitenste deel uit het plafond steekt en naar beneden gaat. U kunt ook, als u de gaten in het plafond wilt vermijden, zogenaamde bevestigingsspots krijgen, dit zijn enkele stenen die aan het plafond worden geschroefd waar de spotlamp vervolgens in zit. Beide oplossingen zorgen voor mooi licht in de ruimte en zijn doorgaans ook richtingsbepalend, zodat je b.v. kan kasten, foto’s, enz.

Juiste basisverlichting in huis met led-spots

Een oplossing voor goede basisverlichting, die ook steeds populairder wordt, zijn LED-spots en plafondlampen. Ze zijn vaak wat duurder, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn! We hebben zeer veel uw goede aanbieding op LED-spots in onze outlet-categorie.

De reden waarom LED-spots zo populair zijn geworden als basisverlichting is dat ze super energiebesparend zijn (vaak wordt er tot 80-90% stroom bespaard in vergelijking met gloeilampen) en dan is de kleur van de LED-lamp ook nog eens super mooi en bruikbaar geworden . We hebben ervoor gekozen om alleen Philips LED spots online te hebben, omdat we gegarandeerd zijn van een goede kwaliteit van zowel het licht als de lamp. Denk aan LED spots wanneer je de lamp in de gang of in de keuken moet vervangen, het licht is wat directer dan b.v. een plafond is maar perfect als werklamp.

Primaire verlichting met plafondlampen

Een klassieker als basisverlichting in veel woningen is de plafondlamp . Met andere woorden, een lamp die ZEER dicht bij het plafond zit, het is super praktisch omdat de minimale ruimte in beslag neemt en veel licht in de kamer geeft. Er zijn nog veel super mooie plafonds die fantastisch zijn om een ​​heel breed licht te geven wat ook nog eens erg comfortabel is. U kunt zowel LED-plafonds als plafonds met spaarlampen krijgen, beide gemaakt met hetzelfde doel, om een ​​goede basisverlichting te creëren. We hebben heel veel mooie plafonds die u kunt vinden door op de 2 links onderaan deze pagina te klikken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *